Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Γύρισα απ'έξω και έβαλα...

ράδιο. Ακούω τον Κανάκη, που έχει ώς σκοπό να μας κάνει να κόψουμε φλέβα (κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ), και πολλές φορές τα καταφέρνει. Υπο τους ήχους του Nick Cave με το "To be by yourside" και το αεράκι που φυσάει έξω στο μπαλκόνι, γράφω αυτό το post. Παρένθεση: Λέω να πάω και στον Nick Cave στην Μονή Λαζαριστών στις 6 Ιουνίου, αλλα είναι πολλά τα λεφτά ρε γαμώτο. Κλείσιμο παρένθεσης.

Ακόμα δέν μπορώ να συνέλθω απο το χθεσινοβραδυνό. Πονάνε οι ώμοι μου απο το χτύπημα που εριξα (Madrugada είναι αυτοί), το αυτί μου ακόμα δέν έχει ξεβουλώσει εντελώς απο την ένταση του ήχου, αλλά, άξιζε! Μακάρι να ξαναέρθουν... Μακάρι...

Σε αυτό το σημείο, να ζητήσω συγνώμη απο την Ιωάννα, που βρεθήκαμε χθές στην συναυλία, αλλά πώς να μιλήσεις εκεί μέσα;

Χτύπησε και το κινητό, κλήση απο την μάνα μου στις 21:14. Τί σκατά έχει πάθει η Cosmote? Έχει απο χθές το βράδυ, το 90% των κλήσεων έρχεται σε μήνυμα, και δέν μπορώ να κάνω καμμία κλήση. Τέλος πάντων. Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να τους ξεχέσω, και άν δέν αλλάξει τίποτα μέχρι την πέμπτη, θα κάνω φορητότητα σε Wind. Τί κάθομαι και σας γράφω τέτοια ώρα.... Και τί κάθεστε και διαβάζετε κι εσείς τέτοια ώρα (ότι ώρα και να είναι).

Αυτά για τώρα...

Φιλικά και με περίσσια κούραση,
Δημήτρης Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: